Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Προσωπικά Στοιχεία
Διεύθυνση E-Mail:  *
Όνομα:  *
Επώνυμο:  *
Τοποθεσία
Διεύθυνση:  *
Πόλη:  *
Τ.Κ.:  *
Νομός:  *
Στοιχεία Επικοινωνίας
Κινητό:  *
Σταθερό:
Εταιρικά Στοιχεία
ΑΦΜ: *
ΔΟΥ: *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: *
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: *

» Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

1.)  Online παραγγελία απo το web site μας ipack.gr

2.) Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210.800.0057 εργάσιμες ώρες και ημέρες (09:30 - 19:00 Δευτέρα με Παρασκευή και Σάββατο 10:00 - 13:00).

Αν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους, μπορείτε να έρθετε από τα γραφεία μας και να μας δώσετε την παραγγελία σας προσωπικά. 

» Τρόποι Πληρωμής & Δόσεις;

1.) Με Πιστωτική Κάρτα για Ορισμένα Προιόντα (Visa, Master Card).

Δόσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη χρήση των πιστωτικών καρτών τύπου Visa και Master Card 

'Δεν υπάρχουν Ατοκες Δόσεις για τα προϊόντα μας παρά μόνο αυτά που αναφέρουν άτοκες Δόσεις ή προϊόντα που έχουν το σύμβολο των άτοκων δόσεων . Οι δόσεις αυτές είναι εμφανείς μόνο στη λεπτομερή περιγραφή του είδους στην καρτέλα "Δόσεις"! Μέγιστος Αριθμός δόσεων = 0. 

Το ipack.gr για να διασφαλίσει τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιεί το σύστημα SSL secure που παρέχεται από την τράπεζα Eurobank. Εφόσον δεν γίνει διακρίβωση της συναλλαγής από την τράπεζα θα σας ζητηθεί είτε να αποστείλετε με fax (211.800.9454) ένα αντίγραφο της ταυτότητας και της πιστωτικής κάρτας (Δυο όψεις) είτε να περάσετε από την έδρα της εταιρίας μας για να μας επιδείξετε τα παραπάνω αποδεικτικά στοιχεία.

2.)  Με Αντικαταβολή (Πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων). Χωρίς επιπλέον χρέωση.
Σημείωση: Για παραγγελίες μεγάλης αξίας ή παραγγελίες προϊόντων με κατάσταση διαθεσιμότητας "Κατόπιν Παραγγελίας", ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή της τάξης του 80% 

3.)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμό (Προεξόφληση).* - Παρακαλούμε να μην προχωράτε σε κατάθεση χωρίς να έχετε επικοινωνήσει πρώτα με κάποιον εκπρόσωπό μας.

 

  • Eurobank:IBAN: 0026.0052.21.0101588040
  • Εθνική: IBAN: GR8201101180000011887803234
  • Πειραιώς:  IBAN: GR49 0172 0840 0050 8407 8638 238
  • ALPHA-BANK:IBAN: GR0801402920292002002011640

» Πόσο κοστίζει η αποστολή των προϊόντων;

Το κόστος αποστολής των προϊόντων είναι συνάρτηση του βάρους και του προορισμού. Για να προσδιορίσετε το κόστος αποστολής για ένα μόνο προϊόν, επιλέγετε την καρτέλα «Υπολογίστε τα Μεταφορικά», στη λεπτομερή περιγραφή του είδους και εν συνεχεία επιλέγετε το νομό και την περιοχή προορισμού και το σύστημα σας εμφανίζει το κόστος αποστολής.

Στη συνεχεία επιλέγετε το νομό και την περιοχή προορισμού και το σύστημα σας εμφανίζει το κόστος αποστολής.Για παραγγελίες εντός Αθήνας και με κόστος μεγαλύτερο των 650 ευρώ  η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος ανεξαρτήτως ποσού η χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη.Τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 4.20 ευρώ.

Παρατηρήσεις:
Για την αποστολή χρησιμοποιούμε Courier (ACS / Γενική Ταχυδρομική) & μεταφορική εταιρία ή πρακτορεία.

Το κατάστημα έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον πελάτη και να κανονίσει την ώρα παράδοσης. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο στις εργάσιμες ημέρες.

Η παράδοση μεγάλου όγκου προϊόντων στις περιοχές εκτός Αθηνών γίνεται επί πεζοδρομίου.

Προσοχή! Στην περίπτωση που κατά την παραγγελία σας δηλώσετε παραλαβή από την έδρα μας, και τα προϊόντα έχουν ήδη παραληφθεί από εμάς, και εν συνεχεία ζητηθεί παράδοση κατ' οίκον, η χρέωση διαμορφώνεται εις το διπλάσιο (Προϊόντα με την ένδειξη Δωρεάν Αποστολή θα χρεώνονται με μεταφορικά). Το παραπάνω ισχύει μόνο για προϊόντα που διακινούνται με φορτηγά αυτοκίνητα και όχι με courier.
Οι χρεώσεις για παραδόσεις προϊόντων, εντός Αθηνών, μεγάλου όγκου ισχύουν με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση δύο (2) ατόμων (μεταφορέων), είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε με τις σκάλες (η χρήση σκάλας ισχύει για μεμονωμένα τεμάχια έως 70 κιλά πραγματικού βάρους). Σε διαφορετική περίπτωση η παράδοση θα πραγματοποιείται στο ισόγειο της πολυκατοικίας ή θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 43 ευρώ (για επιπλέον άτομο). Εναλλακτικά ο παραλήπτης έχει το δικαίωμα  να παράσχει αυτός το επιπλέον άτομο(βοηθό), εφόσον αυτό χρειάζεται. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. 

Στην περίπτωση που απαιτείται χρήση γερανού η χρέωση ανέρχεται στα 120 ευρώ με ΦΠΑ. 

Το ipack.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

» Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από την έδρα του ipack.gr;

Αν δεν επιθυμείτε να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα του ipack.gr που βρίσκεται στο Περιστέρι στην οδό Κηπουπόλεως 71 στην Κηπούπολη. Ώρες προσέλευσης Δευτέρα με Παρασκευή από 10:00 έως 17:00 και Σάββατου από 10.00 έως 12:30.

» Ποιές ώρες μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από την έδρα του ipack.gr;

Οι ώρες παραλαβής και λειτουργίας της έδρας μας Δευτέρα με Παρασκευή από 10:00 έως 17:00 και Σάββατου από 10.00 έως 12:30.

» Τι εγγύηση έχουν τα προϊόντα που θα αγοράσω από το ipack.gr;

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο ipack.gr συνοδεύονται από τις επίσημες εγγυήσεις του εκάστοτε κατασκευαστή.

» Είναι καινούργια τα προϊόντα που πωλούνται στο ipack.gr;

Τα προϊόντα που πωλούνται στο ipack.gr μπορεί να είναι καινούργια και συσκευασμένα με τις αυθεντικές τους συσκευασίες ή ανακασκευασμένα (refurbished). Σε κάθε περίπτωση αναφέρεται ευκρινώς  και με σαφήνεια σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκει το προϊόν.

» Πού μπορώ να δω τα προϊόντα που θέλω να αγοράσω;

Το ipack.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) και δεν διατηρεί εκθεσιακό χώρο. Αν θέλετε να δείτε τα προϊόντα από κοντά θα πρέπει να επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους που διατηρούν οι αντιπροσωπείες.

» Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ;

Ναι! Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας εμπεριέχουν ΦΠΑ (Εξαιρούνται οι περιπτώσεις Κινητών & Tablet -Laptop που σύμφωνα με την πολιτική 1150 και έχει απαλλαχθεί ήδη το ΦΠΑ)

» Ποιές κάρτες αποδέχονται άτοκες δόσεις;

Δόσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη χρήση των πιστωτικών καρτών τύπου Visa & Mastercard

 

» Πως μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της παραγγελίας μου;

Το ipack.gr για να διασφαλίσει τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιεί το σύστημα Secure SSL που παρέχεται από την τράπεζα Eurobank. Εφόσον δεν γίνει διακρίβωση της συναλλαγής από την τράπεζα θα σας ζητηθεί είτε να αποστείλετε με email (info@ipack.gr) ένα αντίγραφο της ταυτότητας και της πιστωτικής κάρτας (Δυο όψεις) είτε να περάσετε από την έδρα της εταιρίας μας για να μας επιδείξετε τα παραπάνω αποδεικτικά στοιχεία.

Για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε δημιουργήσει μια αυτοματοποιημένη διαδικασία παρακολούθησης παραγγελίας. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο "Εξέλιξη Παραγγελίας" και να βάλετε στα αντίστοιχα πεδία τον αριθμό παραγγελίας σας και το κινητό σας τηλέφωνο.

» Η παραγγελία μου δεν συνοδευόταν από το παραστατικό πώλησης (Απόδειξη ή Τιμολόγιο) όταν μου παραδόθηκε!

Όταν μια παραγγελία παραδίδεται απευθείας από κάποιο προμηθευτή μας, τότε αυτή δεν συνοδεύεται από κάποιο παραστατικό πώλησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα παραστατικά αποστέλλονται ταχυδρομικώς εντός 15-20 περίπου ημερών.

» Τι είναι τα προϊόντα Refurbish

Τα προϊόντα Refurbish πρώτα από όλα είναι ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ που σας δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσετε με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, τα TOP Μοντέλα των πιο ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Κατασκευαστών. Τα Refurbish είναι προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί το Λιγότερο για 6 Μήνες και το Περισσότερο 4 Χρόνια και ΔΕΝ έχουν παρουσιάσει ΠΟΤΕ τεχνικό πρόβλημα.

Έχουν Εγγύηση τα Refurbish ;
Μείνετε Ήσυχοι διότι η εταιρία μας δεσμεύεται προσωπικά να αντικαταστήσει άμεσα το πρόβλημα ή ακόμη και το προϊόν χωρίς καθυστερήσεις και χρονοβόρες διαδικασίες. Απλά Ενημερωτικά τα Refurbish που εμπορευόμαστε έχουν ποσοστό βλαβών 5 τοις Χιλίοις ( Προσπαθούμε να το εξαλείψουμε ) . 

Τι εγγύηση Έχουν τα Refurbish Προϊόντα ;
Gold Warranty. Όλα τα Refurbish Προϊόντα καλύπτονται από 1 Χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας με ΔΕΣΜΕΥΣΗ επισκευής ή αντικατάστασης εντός 48 Ωρών* (Bring in And Return).

Η Δέσμευση των 48 ωρών ισχύει εφόσον το προϊόν, μας το έχετε παραδώσει για κάλυψη εγγύησης στο επισκευαστικό κέντρο στην έδρα της επιχείρησης Κηπουπόλεως 71 Περιστέρι Αττικής Τ.Κ 12137.

Τα Refurbish είναι προϊόντα που έχουν χαλάσει και επεστράφησαν στην Αντιπροσωπεία ;
Τα Refurbish είναι προϊόντα που ΔΕΝ έχουν παρουσιάσει πρόβλημα ΠΟΤΕ. Συνεπώς ΔΕΝ είναι επισκευασμένα, είναι απλά προκατεχόμενα. Η αρχή της εταιρίας μας είναι να εμπορεύεται ΜΟΝΟΝ εγγυημένο εξοπλισμό που θα σας κάνει χαρούμενους και ΔΕΝ θα σας βάλει σε δυσάρεστες περιπέτειες.

Γίνεται κάποιος έλεγχος στα Refurbish ;
Φυσικά. Η Εταιρία μας Φροντίζει να προβεί σε όλους τους απαραίτητους Τεχνικούς Ελέγχους όπως επίσης και να περιποιηθεί τα προϊόντα έτσι ώστε να φτάσουν στα Χέρια σας 100% Εγγυημένα και Αξιόπιστα από Λειτουργικής Άποψης και στην καλύτερη Δυνατή εξωτερική Κατάσταση.

(c) ipack - All rights reserved - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center