Υπηρεσίες

 

 Γιατί ipack;

IPACK

 

Το www.ipack.gr είναι μια εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων. Πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων. Διαθέτουμε την απαραίτητη άδεια ραδιοηλεκτρονικού εργαστηρίου από το αρμόδιο υπουργείο. Μελετάμε, ακούμε τις ανάγκες σας και σας παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη με την πρότασή μας. Εφόσον το επιθυμείτε το ipack σας στέλνει εξειδικευμένο τεχνικό στο χώρο σας για να σας παράσχει υπηρεσίες όπως: Εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, Εγκατάστάσεις καμερών παρακολούθησης, Εγκατάστασεις θυροτηλεόρασης, Δορυφορικών και επίγειων συστήματων λήψης κλπ.

 

 

Suporte técnico Ícone grátis
 

Υπηρεσία Υποστήριξης After Sale  

 

 

Μπορώ να έχω τεχνική βοήθεια για την εγκατάσταση των προϊόντων που παρήγγειλα; 

Σε περίπτωση που χρειαστείτε τεχνική βοήθεια για την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση ενός προϊόντος που αγοράσατε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 800 9454 για να ορίσετε ημερομηνία και ώρα επίσκεψης του τεχνικού μας στον χώρο σας για να πραγματοποιήσει την εγκατάσταση.Τι μπορώ να κάνω για κάποιο τεχνικό πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε; 

Σε περίπτωση που σας παρουσιαστεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 800 9454. Ένας από τους τεχνικούς μας θα καταγράψει το πρόβλημα σας και θα σας ενημερώσει για την επίλυσή του η την παραπομπή σας στην αντιπροσωπεία του προιόντος. Για την αποκατάσταση του προβλήματος μπορείτε είτε να ορίσετε ημερομηνία και ώρα επίσκεψης ενός από των τεχνικών μας στον χώρο σας είτε να αναλάβετε να μεταφέρετε το ελαττωματικό προϊόν στο καταστημά μας.  

 

Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση που παραλάβω κάποιο ελαττωματικό προϊόν; 

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο τυχόν ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 800 9454. Θα πρέπει να μιλήσετε με έναν από τους τεχνικούς μας που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε  το πρόβλημα που παρουσιάζεται η θα σας παραπέμψει στην αντιπροσωπεία. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω τηλεφώνου θα πρέπει να αναλάβετε την επιστροφή του προϊόντος στο καταστημά μας. Ο τεχνικός έλεγχος σε αυτή την περίπτωση γίνεται χωρίς χρέωση. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως το προϊόν είναι όντως ελαττωματικό αναλαμβάνουμε να το αντικαταστήσουμε εφόσον η αγορά έχει πραγματοποιηθεί σε ένα διάστημα εντός 14 ημερών. Η αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος γίνεται από την αντιπροσωπεία  εισαγωγής του προϊόντος. 

 


 
επισκευές icon Αποτέλεσμα εικόνας για email
Επικοινωνήστε:  Επικοινωνήστε: 
211 800 9454 support@ipack.gr


 

 

 

 

Πίσω

(c) ipack - All rights reserved - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center